Het HPDE-kunststof zwembad

Duurzaam en snel
geleverd, in no-time
genieten
Een duurzaam zwembad, dat razendsnel geplaatst kan worden. Dat zijn de HDPE-zwembaden van Aqua Fun. Hoogwaardige prefab-materialen met een strakke en moderne uitstraling.

Onze prefab-zwembaden worden in Nederland gemaakt en zijn echt maatwerk. Onze experts denken met je mee om jouw zwembad helemaal naar jouw wensen aan te passen. We hebben een ruim aanbod aan trappen, zitbankjes en ligplages om van je kunststof zwembad een uniek design te maken.
Het HPDE-kunststof zwembad
Duurzaam ontspannen
Plannen, bouwen, zwemmen

Duurzaam ontspannen

De grootste voordelen van een prefab zwembad van HDPE kunststof?
  • Zeer lange levensduur
  • Hoogwaardig materiaal
  • Kleur vervaagt niet
We verstevigen de zwembaden met kunststof ribben en staal verzinkte buizen en het zwembad is UV- en vorstbestendig. Zo geniet je eindeloos van je zwembad. En dat kan al snel beginnen. Een prefab zwembad leveren en plaatsen we namelijk binnen 4 tot 6 weken.
Vullen en plonzen

Plannen, bouwen, zwemmen

Wil je weten hoe we de aanleg van je zwembad aanpakken? Onze tijdlijn geeft inzicht in alle stappen, die we natuurlijk in goed overleg plannen.
Stap 1:
Kennismaking
Eerst willen we natuurlijk graag weten wat jouw wensen zijn. Onze experts denken altijd met je mee. Afmeting, locatie, afwerking: we nemen het samen door. Daarna ontvang je een offerte en spreken we alles tot in de puntjes door.
Stap 2:
De voorbereiding
Daarna start de voorbereiding. We nemen je mee in onze planning en zorgen dat iedereen die betrokken is bij het project op de hoogte is van alle afspraken.
Stap 3:
Aan het werk
Jouw zwembad krijgt vorm. We graven de bouwput en storten de vloer. Vervolgens wordt de bak kant-en-klaar vanuit de fabriek geleverd. Wij regelen het transport én dat de bak in het gat gehesen wordt, dus dat gaat lekker snel.
Stap 4:
De afwerking
We zorgen voor de verlichting, zwembadinstallatie, afdekking en warmtepomp. Ook sluiten we het pvc-leidingwerk en de elektrakabels aan en leggen we de randtegels en het terras aan.
Stap 5:
Vullen en plonzen
Zodra het zwembad gevuld is en de installatie werkt, is er niets meer dat een verfrissende duik in de weg staat.
Geniet van je zwembad.
Onze prefab-zwembaden
worden in Nederland gemaakt
en zijn echt maatwerk

Duurzaam ontspannen
Plannen, bouwen, zwemmen

Nog meer plezier en comfort van je zwembad?Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen