Renovatie van je zwembad

Jouw zwembad
weer in topconditie
Kan je zwembad wel een update of upgrade gebruiken? Is het verouderd of aan vervanging toe? Dan zorgt Aqua Fun er met een professionele renovatie voor dat je zwembad weer jarenlang mee kan.

Of het nu om een complete renovatie gaat, of alleen het vervangen van bijvoorbeeld de randstenen of de afdekking: onze experts denken graag met je mee. Zodat je zwembad weer straalt als nooit tevoren.
Renovatie van je zwembad
Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Je wensen en dromen zijn altijd ons uitgangspunt. Wil je jouw zwembad een andere look of upgrade geven of van de modernste technieken voorzien? Het bad terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat of juist in een modern jasje steken? Het kan allemaal. We kunnen je totale bad renoveren, of een onderdeel daarvan. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie of toevoeging van:

Samen kiezen we de beste opties voor je zwembad

De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze vakmensen voorzien je van het allerbeste advies en kiezen samen met jou de beste optie om je zwembad te renoveren. We verzorgen het gehele traject: van bouwtekening tot realisatie en afwerking. Alles om je droomzwembad weer in topconditie te krijgen.
Renovatie van je zwembad
Renovatie van je zwembad


Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen