Spa of jacuzzi

Heerlijk genieten van
jouw buitenspa
Een buitenspa kopen doe je niet dagelijks. Je wil een spa die het best aansluit bij jouw wensen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en voorzien je van het advies dat bij je past.

We kijken daarbij naar jouw wensen en behoeften, zodat je jarenlang kunt genieten van je prachtige buitenspa. Of dit nu genieten is na een lange dag werken, gezellig met vrienden en een drankje erbij of in de kou heerlijk opwarmen en je spieren verwennen dankzij een lekkere warme straal.
Spa of jacuzzi
Jacuzzi, spa of whirlpool
De twee spa series die wij leveren

Jacuzzi, spa of whirlpool

Wij noemen het spa omdat Jacuzzi® een familienaam is en als merknaam is vastgelegd. Maar of je het nu jacuzzi, spa of whirlpool noemt, in de praktijk bedoelen we allemaal hetzelfde: een buitenbad met heerlijk warm water, bubbels en jets waarin je lekker kunt ontspannen.

Bij Aqua Fun vind je een uitgebreide collectie buiten spa's van de hoogste kwaliteit. Allemaal voorzien van de welbekende Balboa besturing, eenvoudig te onderhouden en professioneel door ons geplaatst. Laat je niet misleiden, Balboa is alleen de besturing. De kuip en de isolatie van de spa maken juist wat de kwaliteit zo hoogwaardig maakt.

Vaak zien we dat er Chinese spa's aangeboden worden met een Balboa besturing om mensen te misleiden. Het belang van de goede isolatie en hoogwaardige kwalitatieve kuip van de spa is misschien nog wel belangrijker dan de besturing. De Balboa besturing is wél de allerbeste op de markt.

Onze kuipen zijn van Lucite shell, meervoudig gelaagd van exclusief duurzaam Black Diamond Tri-Max materiaal. Dit geeft stabiliteit en de hoogste isolatie, gecombineerd met een fantastisch uitziende kuip. Leverbaar is zes kleuren. Alle spa's zijn voorzien van vier cm isolatie foam én bubbel foam rondom de spa. Dit zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik (in tegenstelling tot Chinese spa's)

De ombouw is gemaakt van Dura Life kunststof, hoogwaardig en geen onderhoud nodig. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.
Wij voeren twee types spa

Wij voeren twee types spa's

De Aqua Fun Plus serie en de Aqua Fun Pro serie hebben dezelfde hoogwaardige Amerikaanse kwaliteit en isolatie en zijn uitgerust met de Balboa besturing.

De spa's uit de Pro serie hebben een fiberglas bodemplaat, waar de Plus serie een ABS-bodemplaat heeft. De Pro serie is voorzien van comfortabele zitgedeeltes in een kuipvorm en een blower (bubbels).

Alle spa's worden standaard geleverd met cover. Alle spa's kunnen uitgerust worden met bijpassende trap, coverlift en uitgebreide onderhoudsset.


De twee spa series die wij leveren

In de Aqua Fun Plus serie hebben we zes verschillende uitvoeringen:
 • Aqua Fun Plus Basic
 • Aqua Fun Plus Classic
 • Aqua Fun Plus Comfort
 • Aqua Fun Plus Relax
 • Aqua Fun Plus Health
 • Aqua Fun Plus Luxury

In de Aqua Fun Pro serie hebben we tien verschillende uitvoeringen:
 • Aqua Fun Pro Moon
 • Aqua Fun Pro Wonder
 • Aqua Fun Pro Delight
 • Aqua Fun Pro Sensation
 • Aqua Fun Pro Deluxe
 • Aqua Fun Pro Galaxy
 • Aqua Fun Pro Joy
 • Aqua Fun Pro Sun
 • Aqua Fun Pro Diamond
 • Aqua Fun Pro Superior
Jacuzzi, spa of whirlpool
De twee spa series die wij leveren
Een greep uit de reviews
Een uitstekende ervaring met deze vriendelijke man. Ik kan geen slecht argument noemen over dit bedrijf. Voor ons zeker een aanrader. Peter, nogmaals bedankt voor je werkzaamheden. Wij zijn er ontzettend blij mee.

Johan van Lierop
De monteurs hebben een warmtepomp voor het zwembad vakkundig geïnstalleerd. Hele fijne, nette en bovenal kundige monteurs. Ze hebben na de installatie een heldere uitleg gegeven over de werking en bediening. Ik kan eenieder die overweegt een warmtepomp te nemen, deze door Aqua Fun te laten plaatsen.
John Smeets
Van a tot z top geregeld. Vakkundig personeel die keuring en goed werk leveren. Advies dat op maat is. De prijs-kwaliteitverhouding klopt. Je krijgt waar voor je geld. Vakmanschap is meesterschap!

Ga zo door
Maurice en Anouk van der LeedenAdvies nodig? Wij denken met je mee
Hoe ziet jouw ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen