Service en onderhoud voor je zwembad

Jouw zwembad
en wellness altijd in
perfecte staat
Die eerste blik op je nieuwe zwembad is speciaal. Het strakblauwe water, de mooi afgewerkte materialen en het design dat precies op jouw wensen is afgestemd. Dat wil je natuurlijk jarenlang zo houden.

Om ervoor te zorgen dat je zwembad er jaren later nog steeds perfect bijligt, ontzorgen onze experts je met het juiste onderhoud en staan we je bij met professionele service.
Service en onderhoud voor je zwembad
Nog langer genieten van je zwembad

Nog langer genieten van je zwembad

Met de juiste service kun je nog langer genieten van je zwembad. Want met regelmatig onderhoud weet je zeker dat je zwembad functioneel in orde is, hoef je minder waterverzorgingsproducten te gebruiken en gaat het geheel langer mee. Door je zwembad zomerklaar of winterklaar te maken ben je goed voorbereid op elk seizoen. Dat is pas echt volledig ontspannen!
Je zwembad zomer- en winterklaar maken

Je zwembad zomer- en winterklaar maken

Zodra de blaadjes buiten vallen, is het tijd om voorbereidingen te treffen voor de winter. Om ervoor te zorgen dat je in de lente weer fris en probleemloos kunt genieten van je zwembad, moet de installatie worden uitgeschakeld en plaats je de winterafdekking terug op het zwembad.

Komt de lentezon weer door? Dan kun je je zwembad klaarmaken voor de zomer. De installatie moet weer opgestart worden. Dit is ook het moment om onderhoud aan het systeem te plegen. Zo nodig maken we het zwembad schoon en halen we de winterafdekking er af. Zo heb je weer een hele zomer plezier van je zwembad.
Heb je helemaal geen omkijken naar het onderhoud van je zwembad?
Dat is pas echt volledig ontspannen.Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen