Het bouwkundige zwembad

Uniek design,
ontworpen naar jouw
wensen
Een luxe en stijlvol zwembad, speciaal voor jou ontworpen en met eindeloze mogelijkheden. Dat zijn de bouwkundige zwembaden van Aqua Fun.

Je hebt volledige keuzevrijheid. Niet alleen over de vorm en afmetingen van jouw droomzwembad, maar ook over het materiaal, de afwerking en de accessoires. Jij bepaalt. En onze zwembadexperts? Die denken graag vanaf het begin met je mee voor het allermooiste én duurzame resultaat.
Het bouwkundige zwembad
Mooi staaltje techniek
Plannen, bouwen, zwemmen

Mooi staaltje techniek

We bouwen jouw droomzwembad helemaal op maat, op de locatie die jij kiest. Onze specialisten ontzorgen je vanaf het allereerste moment. Van ontwerp tot afwerking.

Een bouwkundig zwembad bestaat uit gemetselde betonblokken, die we isoleren en bekleden met scheidingsvlies en gewapende folie. Het resultaat? Alle denkbare vormen, op maat gemaakt. De ideale oplossing voor een gepersonaliseerd zwembad dat bij al jouw wensen aansluit.
Vullen en plonzen

Plannen, bouwen, zwemmen

Het creëren van een kwalitatief hoogwaardig zwembad op maat is een groot project. Gelukkig weten onze vakmensen precies wat ze doen. Zo gaan we te werk:
Stap 1:
Kennismaking
Eerst willen we natuurlijk graag weten wat jouw wensen zijn. Onze experts denken met je mee. Vervolgens krijg je een offerte en spreken we alle maten, de plaatsing en de planning definitief af.
Stap 2:
De voorbereiding
Afspraken gemaakt? Dan start de voorbereiding. We nemen je mee in onze planning en zorgen dat iedereen die betrokken is bij het project op de hoogte is van alle afspraken.
Stap 3:
Zwembad bouwen
Nu gaan we bouwen. We graven de bouwput, storten de vloer en metselen de wanden. Jouw zwembad krijgt vorm!
Stap 4:
De afwerking
We zorgen voor de verlichting, zwembadinstallatie, afdekking en warmtepomp. Ook sluiten we het pvc-leidingen en de elektrakabels aan en leggen we de randtegels en het terras aan.
Stap 5:
Vullen en plonzen
Zodra het zwembad gevuld is en de installatie werkt, is er niets meer dat een verfrissende duik in de weg staat.
Geniet van je unieke zwembad!
Het middelpunt van
jouw prachtige tuin of huis:
een uniek zwembad

Mooi staaltje techniek
Plannen, bouwen, zwemmen

Nog meer plezier en comfort van je zwembad?Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen