Afdekken van je zwembad

Afdekkingen
Veilig, schoon en warm
Een zwembad in de tuin wil je netjes afdekken. Een goede afdekking zorgt er namelijk voor dat je bad langer mee gaat, het is veiliger en het ziet er strak uit. Aqua Fun levert volledig automatische afdeksystemen, die een lust voor het oog zijn. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Onze experts helpen je altijd de juiste keuze te maken.
Afdekken van je zwembad
Hoogwaardige afdekkingen

Hoogwaardige afdekkingen

Onze Aquadeck® afdeksystemen komen in verschillende vormen. Dat betekent dat we voor iedere tuin en ieder zwembad de perfecte oplossing hebben. Bovendien kies je hiermee voor een State of Art product. Of je nu voor noppenfolie of Polycarbonaat lamellen kiest: onze producten hebben altijd een lange levensduur en een fraaie uitstraling. Een Aquadeck® werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Onze hoogwaardige afdekkingen voorkomen algengroei door de innovatieve sleuventechniek, zijn 100% waterdicht en voorzien van een scala aan veiligheidsvoorzieningen. Kies je voor de solar lamellen? Dan zorgt de warmtegeleidende zwarte onderlaag voor gratis verwarming van je zwembadwater.


Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen