Heerlijk zwemmen

Zwembad in je eigen
tuin in Winterswijk

Woon je in Winterswijk en heb je plannen voor de aanleg van een zwembad in je tuin? Een eigen zwembad, wie wil die luxe nu niet? Helemaal tot rust komen in je eigen tuin. Er heerlijk genieten met vrienden en familie.

Wij laten jouw zwembad droom in Winterswijk uitkomen

Het team van Aqua Fun Wellness bouwt je droomzwembad in Winterswijk. We denken met je mee aan de tekentafel en zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een zwembad in je eigen tuin.
Heerlijk zwemmen
Bouwkundig zwembad
HDPE kunststof zwembad

Bouwkundig zwembad

Een volledig eigen ontwerp in jouw tuin in Winterswijk? Een zwembad dat zowel qua vorm, afwerking als accessoires helemaal op jouw wensen afgestemd wordt.

Dat zijn onze unieke custom made bouwkundige zwembaden. Jij bepaalt en hebt volledige keuzevrijheid. De ideale oplossing voor een gepersonaliseerd zwembad dat bij al je wensen aansluit.

HDPE kunststof zwembad

Ben je op zoek naar strak en modern design voor jouw zwembad in Winterswijk? Dan sluit een prefab HDPE-zwembad helemaal aan bij jouw wensen.

Deze zwembaden zijn duurzaam en modern. Ze zijn er in alle standaardmaten. Met ons ruime aanbod in trappen, zitbankjes en ligplages wordt dit kunststof zwembad vanzelf een uniek design in je tuin.

Binnenzwembad

Een ultiem en luxe gevoel, dat geeft een binnenzwembad in eigen huis jou. Je kunt het hele jaar door een duik in je zwembad in Winterswijk nemen. Ook als het buiten sneeuwt of stormt.

De waterkwaliteit moet perfect zijn: dus geen chloorlucht in huis. Ons luchtbehandelings­systeem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid altijd goed is.
Meer weten?  Bouwkundig zwembad
HDPE kunststof zwembad


Advies nodig? Wij denken met je mee
Hoe ziet jouw ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen