Vanuit onze socials
Nieuws

Bodemzuigers


Bodemzuigers

Geplaatst op 30 augustus 2022
Ze zijn er in verschillende modellen en prijsklassen. Van de 4 meest verkochte bodemzuigers vind je hieronder een kleine beschrijving.

Active Ultimate Zwembadrobot
Alle gewenste functionaliteiten, moderne aansturing en intelligente navigatie verzameld in 1 model. Zorgt voor uitstekende reiniging van de bodem, wand en waterlijn. Met de My Dolphin App (via wifi) lees je eventuele foutmeldingen op je smartphone of tablet uit. Ook kies je hiermee het beste programma waarmee je het zwembad wilt reinigen. De app biedt meerdere handige functionaliteiten.

Dolpin Scoop Smart Zwembadrobot
Modern, ergonomisch en geschikt voor zwembaden tot 12 m. Door de pvc-borstels geschikt voor bijna elke ondergrond, ook de moeilijk bereikbare hoeken tussen de bodem en de wanden. Je zwembad is in 2 uur schoon en is met 7,5 kg een zeer lichte bodemzuiger. De robot heeft een kabellengte van 18 m en swivel, hierdoor krult de kabel niet op.

Dolphin Active Comfort Zwembadrobot
Het ideale tussenmodel van Dolphin zorgt voor een uitstekende reiniging van de bodem, wand en waterlijn. Geschikt voor zwembaden met een lengte van 12 - 15 meter. Inclusief de My Dolphin app. Door de combiborstel voor elke ondergrond geschikt, inclusief de moeilijk bereikbare hoeken. Met de standaard meegeleverde wonderborstels geschikt voor gladdere ondergronden. Je zwembad is in 2,5 uur schoon. De filtercartridge is eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. En is standaard uitgerust met een grof en ultrafijn filter.

Dolphin Active Smart Zwembadrobot
Geschikt voor zwembaden tot 10 m. Door de combiborstel geschikt voor bijna elke ondergrond, incl. de moeilijk bereikbare hoeken. Je zwembad is in 3 uur schoon en de robot weegt slechts 9 kg. De kabellengte is 18 m. Met de handige top acces functie neem je het filtercartridge eenvoudig uit. Door het DIY (do it yourself concept), kunnen de meest voorkomende reparaties zelf eenvoudig worden opgelost.

Ben je op zoek naar gemak en comfort van je zwembad? Neem contact met ons op. In onze showroom laten we je zien hoe de modellen werken en kies je er één die het best bij jouw zwembad past.

Advies nodig? Wij denken met je mee.
Hoe ziet je ideale zwembad, sauna of complete wellness inrichting eruit? Onze experts voorzien je van goed advies.
Brochurebrochure aanvragenBrochure aanvragen