Kwaliteit van kenners

Wij zijn officieel dealer van BONHOF GROEP, al meer dan 20 jaar producent van FINLINE sauna cabines die in kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid tot de top behoren. Er worden hoge eisen gesteld met betrekking tot levensduur en design.

Lange levensduur, fraai design

Met mensen die weten waar ze over praten. Waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan, alsmede de service die wij vanzelfsprekend vinden.

FINLINE: sauna met vele variaties

Het Finline programma biedt 13 verschillende cabines in standaard maatvoeringen en 2 luxe 7-hoekige cabines. U kunt de standaard cabines aan uw persoonlijke wensen aanpassen dankzij de mogelijkheden in vormgeving en het gebruik van materialen. Met plezier ontwerpt u uw eigen cabine met een schuine hoek, waarin de deur is geplaatst. Of wat te denken van een halfronde deur, geflankeerd door halfronde ramen met rustieke spijltjes.

Kiezen voor het gewenste klimaat

Saunabaden, iedere dag op een andere wijze. Dat is mogelijk met de FINLINE cabine. Door het plaatsen van een Bi-o-mat kachel met verdamper kunt u zowel een klassiek saunabad, heet en droog, nemen als een matig warm saunabad met een hoge luchtvochtigheid, wellicht met kruidenaroma.

Kleurlichttherapie

U kunt uw cabine uitrusten met kleurlichttherapie. Kleuren zijn van invloed op ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Door de kleurlichttherapie in te bouwen wordt uw psyche gestimuleerd en voelt u zich behaaglijk. De kleurlichttherapie is gebaseerd op de kleuren groen, geel, rood en blauw die in elkaar overvloeien.

De oplossing voor iedere ruimte

BONHOF GROEP bouwt cabines op maat. Voor bijna ieder ruimteprobleem is een oplossing, bijvoorbeeld afwijkende hoogten en breedtes, onder een schuin dak of uitsparingen van hoeken en het plaatsen van ramen. Volledig geïntegreerd in uw badkamer, aan de buitenzijde betegeld? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U kunt hierover met ons contact opnemen.