THERMODECK voor fraaie, functionele zwembaden

Deze hoogwaardige PE-schuim afdekking is van topkwaliteit en kent een zeer goede isolatie en afwerking. De hoogwaardige toplaag zorgt voor sterke lasverbindingen, een hoger gewicht, fraaie kleuren, een goede weerstand tegen veroudering door UV-straling en daardoor een lange levensduur.

Het Thermodeck is opgebouwd uit 4 lagen. De onderzijde is voorzien van een PE-membraan tegen vervuiling van het schuim. Met de fraaie oprolsystemen, eventueel met afstandsbediening, zijn prachtige zwembaden te creëren.

Fraai en kleurrijk

Verschillende kleuren, blauw en groen, en een grote keuze aan luxe uitgevoerde rolsystemen maken het mogelijk uw zwembad op een fraaie wijze in te passen in de omgeving. Hierbij bepaalt de afwerking van de details het goed functioneren. Met Thermodeck wordt of blijft uw zwembad een aanwinst, zowel in de tuin als op een binnenbad.

Thermodeck combineert een speciaal geselecteerd PE-schuim met de fraaiste en sterkste toplaag die beschikbaar is, namelijk een polyester weefsel gecoat met een gemodificeerd PE in twee fraaie kleuren. Aan de onderzijde wordt het schuim extra beschermd tegen vervuiling door een transparante PE-folie. Door middel van tweezijdige overlap lassen worden vakkundig fraaie en sterke afdekkingen gemaakt.

Oprolsystemen

Het Thermodeck wordt standaard voorzien van RVS-316 trekmateriaal inclusief trekkoord en verbindingsbanden naar de oprolinrichting. Het op- en afrollen van het Thermodeck is mogelijk met motoraandrijving of met een inklapbare, daardoor veilige, handslinger. De motoraandrijving kan worden bediend met een draadloze afstandsbediening, maar desgewenst ook via een instelbare tijdvertraging op het afrollen.