LAMELLENAFDEKKING

Een mooi zwembad verdient een Aquadeck, dé luxe lamellenafdekking die gezien mag worden. Een Aquadeck is betrouwbaar, veilig, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam, mede dankzij de innovatieve techniek. Bovendien wordt een Aquadeck snel geleverd. U gaat voor het beste in kwaliteit, veiligheid, comfort en uitstraling. U wilt een Aquadeck!

U wilt alleen het allerbeste

Als u een zwembad laat bouwen, wilt u uiteraard topkwaliteit. Dat is logisch. U steekt veel tijd in het maken van plannen. U kiest een vorm die past bij uw huis, uw tuin en uw persoonlijke smaak. En u kiest nauwkeurig de leverancier van uw zwembad. Die hoge eisen stelt u niet zomaar: u wilt straks volop kunnen genieten van een fraai resultaat. Natuurlijk doet u dan ook geen concessies als het gaat om de finishing touch: de afdekking van uw zwembad. U wilt maximaal comfort, gemak en technologie die u nooit in de steek laat. U wilt pure klasse. Dus u wilt een zwembad dat écht af is. U wilt een Aquadeck!

Betrouwbare voorsprong in techniek

Openen en sluiten: het gaat met een Aquadeck bijna vanzelf. Met één druk op de knop dekt u uw zwembad af of maakt u het weer open voor een frisse duik. Een Aquadeck is altijd maatwerk. Niet alleen als het gaat om de vorm en de afmetingen, maar ook voor wat betreft het montageprincipe. Een Aquadeck is uitgerust met moderne en gebruiksvriendelijke techniek, waarop u dag in, dag uit kunt vertrouwen! Zo kan het oprolsysteem voorzien worden van een aandrijfmechanisme in een RVS-buis. Een noviteit die door de makers van uw Aquadeck zelf is ontwikkeld. Een zwembadafdekking met de meest moderne en betrouwbare technologie? U wilt een Aquadeck!

Kwaliteit is ónze kracht

Een Aquadeck is synoniem voor kwaliteit. Zo worden voor de bouw van uw Aquadeck alleen de beste materialen gebruikt en bieden wij u een keiharde garantie. Bijvoorbeeld RVS materiaal en hoogwaardig kunststof is gemeengoed betreffende de onderdelen van een Aquadeck. Bovendien kunt u rekenen op maximale steun en support als het gaat om maatwerk, wensen en ideeën. Uw verwachtingen worden werkelijkheid, dankzij de innovatieve wijze van produceren en de laagdrempelige samenwerking met uw installateur. Ook dat vinden wij bij kwaliteit horen. U wilt maatwerk en pure klasse die voldoet aan uw persoonlijke smaak? U wilt een Aquadeck!

Maatwerk en korte levertijden

De afdekking kan pas ingemeten worden als uw zwembad bijna of helemaal klaar is. Bij de meeste fabrikanten van zwembadafdekkingen moet u vervolgens zo'n vijf tot zes weken wachten. Niet bij ons. Continue innovatie heeft geresulteerd in de juiste combinatie van techniek en logistiek. Onze snelheid van werken maakt het ook een stuk gemakkelijker voor uw installateur. Het resultaat: perfect maatwerk met een levertijd van ca. 14 werkdagen, zodat u snel helemaal kunt genieten van uw zwembad. Het financiële plaatje is heel aantrekkelijk, omdat een Aquadeck een kwaliteitsproduct is, dat aan uw hoogste normen voldoet. Maatwerk, snelheid en voordeel? U wilt een Aquadeck!

Veiligheid: een goed gevoel

De vele economische voordelen zijn niet de enige aspecten die een Aquadeck zo bijzonder maken. Aquadeck heeft een scala aan veiligheidsvoorzieningen op haar systeem toegepast zoals de lamellen die zijn voorzien van een 3-kamercompartimentering wat het drijfvermogen dusdanig sterk vergroot dat kinderen zonder gevaar van de zwembadafdekking kunnen komen. Daarbij biedt een Aquadeck u de keuze voor het mechanisch of electrisch vergrendelen van de lamellenafdekking. Voorts is het enigszins naar beneden zakken van de lamellen aan de zijkanten te voorkomen door nóg een extra veiligheid in te bouwen zoals de montage van een gedeelte grijpstang vlak onder de lamellenafdekking. U ziet, zo levert een Aquadeck haar bijdrage aan het economische voordeel én aan de veiligheid van uw zwembad. U wilt een Aquadeck!